Taškobatoh, nezbytná výbava každé ženy

Náš lněný batoh - taška skvěle propojuje stylový design s praktickou funkčností. Umí být více než jen módním doplňkem. Z našeho taškobatohu se během chvilky stane skutečný společník na každodenní použití. Máme pro vás hned několik důvodů, proč byste si měli tento lněný taškobatoh 2v1 pořídit.

Jedinečné propojení

Toto skvělé zavazadlo je lehké, snadno ho složíte a vezmete kamkoliv, proto by nemělo chybět v žádné výbavě každé aktivní ženy. Taškobatoh ze lnu je menší a skladnější než klasický batoh či kabelka z kůže, ekokůže nebo z jiných materiálů, takže si ho můžete sbalit třeba do kabelky a budete ho mít vždy po ruce. Je jen na vás, zda ho ponesete jako tašku v ruce, přes rameno nebo batoh. Má široké ramenní popruhy, kapsy na knoflík a šňůrku na stáhnutí. Osloví vás unikátními kombinacemi přírodních odstínů, stylovým vzhledem, nízkou hmotností, variabilitou a praktičností.

Univerzální použití

Taškobatoh je originální taška vhodná na volnočasové aktivity, pracovní schůzky i konzervativnější události. Je velmi praktickým, nevšedním a elegantním batohem na každodenní nošení. Díky němu si můžete zajít třeba z práce rovnou do fitka a ještě si v něm po cestě domů odnést nákup. Velmi elegantní tašku přes rameno lze velmi rychle přenastavit na praktický a funkční batoh pomocí promyšleně umístěných knoflíků. Vždy budete vypadat stylově, ať už jdete do práce nebo na výlet.

Šetrnost k přírodě

Pokud upřednostňujete přírodní materiály a ekologický přístup, váš potenciál ochránit planetu se lněným taškobatohem Proměnka rázem vzroste. Lněný materiál je přírodní, ekologicky šetrný, biologicky rozložitelný a veskrze udržitelný. Je vyroben ručně v České republice v šicí dílně v Podkrkonoší s ohledem na životní prostředí. Každý kus je precizně propracovaný s ohledem kladeným na detaily a tradiční řemeslnou práci. Sháníte vhodný dárek? Každá vaše objednávka od nás odchází dárkově zabalena, aby váš balíček rovnou udělal radost tomu, komu ho darujete.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz