Máme ocenění KRKONOŠE originální produkt®

S hrdostí oznamujeme, že jsme získali certifikát KRKONOŠE originální produkt®.

Jsme velmi šťastní, že můžeme oznámit, že se naše firma Nelly s.r.o. z Roztok u Jilemnice stala hrdým nositelem prestižní certifikace KRKONOŠE originální produkt®.

  KRKONOŠE originální produkt® je znakem toho nejlepšího, co Krkonoše nabízí. Dostávají ho jen ty produkty, které se vyrábí přímo v regionu nebo jsou s ním úzce spjaté. Hlavním cílem tohoto ocenění je ukázat na lidi, kteří tady vyrábějí jedineční věci, od řemeslníků po zemědělce. Toto ocenění je pro nás velkou ctí a potvrzením našeho dlouhodobého úsilí o výrobu kvalitního ložního povlečení a lněných textilních doplňků s důrazem na tradici, řemeslné zpracování a ohleduplnost k životnímu prostředí. Získat tento certifikát nebylo vůbec jednoduché. Museli jsme prokázat, že naše povlečení je skutečně vyrobeno v Krkonoších, že při výrobě využíváme lokální suroviny a tradiční řemeslné postupy. Dále jsme museli doložit, že naše výroba má minimální negativní dopad na životní prostředí a že respektujeme místní kulturu a tradici.

Naše saunové kilty

Již více než třicet let, pod vedením Kateřiny Hlouškové, se v Nelly věnujeme výrobě produktů z těch nejkvalitnějších materiálů, s láskou a péčí o každý detail. Naše výrobky jsou nejen krásné a bytelné, ale také šetrné k životnímu prostředí. Dbáme na minimalizaci odpadu, šetrné nakládání s vodou a používáme recyklovatelné a znovu použitelné obaly.

Naše dárkové balení: 

 

V Nelly Povlečení si vážíme tradic, ale nebojíme se ani novinek. Naše produkty jsou známé pro

svou kvalitu a krásu, která vám přinese kousek přírody až do ložnice či domácnosti.

Naše zástěry a utěrky:

 

 Certifikace KRKONOŠE originální produkt® je pro nás důležitým milníkem a potvrzením, že jdeme správnou cestou. Díky tomuto ocenění nejenže posilujeme jméno naší firmy, ale také přispíváme k rozvoji celé krkonošské oblasti. Věříme, že zájem o produkty z našeho regionu poroste a že společně podpoříme udržitelné podnikání, které ctí místní tradice a přírodu.

 

Chtěli bychom poděkovat všem našim zákazníkům a partnerům. Vaše podpora a pozitivní reakce jsou pro nás důležité a inspirují nás. Velmi si vážíme toho, že si vybíráte produkty Nelly a sdílíte s námi vášeň pro kvalitu, tradici a udržitelnost.

Kateřina Hloušková a celý tým Nelly z Roztok u Jilemnice

       

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz