Lněné pončo jako stylový a funkční oděv na dovolenou pro celou rodinu

Chystáte se na dovolenou k moři, jezeru, rybníku či do kempu s bazénem, kde se dá koupat? Pak si s sebou rozhodně nezapomeňte zabalit naše lněné pončo, které je jako stvořené pro pobyt u vody. Pončo ze lnu je totiž stylový a pohodlný oděv, který vám zajistí pohodlí v horkém i chladném počasí.

Multifunkční pončo

Ponča ze 100% lnu se vyznačují skvělými užitnými vlastnostmi a multifunkčností. Navíc plní v zásadě hned 3 klíčové funkce. Slouží k zakrývání vašeho těla při převlékání z mokrých plavek. Udrží vás v suchu a teple. Je vyrobeno z vysoce savého a prodyšného přírodního materiálu a můžete ho používat i jako deku, osušku či přikrývku. Zbaví vás stresu z toho, zda jste si náhodou nezapomněli ručník. Ten klidně můžete nechat doma, ušetřit místo v tašce a ulevit svým zádům či rameni. Díky zajištění maximálního pohodlí a komfortu během jeho nošení nebudete chtít pončo ani sundat. Kapuce se postará o bezpečí mokrých vlasů a zabrání ofouknutí a bolestem hlavy při silném větru.

Lněné pončo

Pončo z vysoce kvalitního prémiového lnu je prodyšné, savé a odolné. V létě ochladí a odvede pot od těla. V chladnějších měsících vám poskytne hřejivou vrstvu a umožní vám regulovat teplotu. Lněný materiál je přirozeně antibakteriální a hypoalergenní, takže je ideální pro osoby s citlivou pokožkou. Snadno se udržuje a je odolný proti skvrnám. Naše ponča jsou dostupná v různých velikostech, takže je mohou využít děti i dospělí. Dají se nosit na pláž, piknik, procházky po parku i pro lenošení doma či na zahradě u bazénu. Děti navíc pomáhá chránit před slunečními paprsky.

Nadčasové pončo

Jakmile si jednou pořídíte pončo, tento užitečný produkt se brzy stane vaším nezbytným doplňkem při koupání, vodních sportech i relaxaci na pláži či na břehu rybníka. Ponča vhodná na pláž si však v mnohém vůbec nezadají ani s těmi moderními a vysoce módními ponči. Budete v nich vypadat skvěle a stejně tak se budete i cítit! Pokaždé, když si jej oblečete, budete potěšeni jejich komfortním pohodlím a líbivým vzhledem. Navíc si můžete vybrat z několika různých barevných variant, přesně podle toho, jaký styl plážového oblečení preferujete právě vy. Neváhejte a vyberte si své pončo!

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz