Lněné doplňky jako skvělý dárek ke každé příležitosti

Lněný taškobatoh

Náš lněný taškobatoh Proměnka spojuje neotřele stylový design s funkčností, skladností a nízkou váhou. Taškobatoh ze lnu je módním doplňkem i nepostradatelným pomocníkem všech aktivních žen. Můžete jej nést jako tašku v ruce, přes rameno nebo jako batoh. Má široké ramenní popruhy, praktické kapsy na knoflíky a šňůrku na stáhnutí. Osloví vás unikátními kombinacemi přírodních barevných odstínů, stylovým vzhledem, variabilitou a praktičností. Rychle si jej zamilujete.

Lněná taška

Naše lněná taška se srdcem nebo s knoflíky je skvělým módním doplňkem vhodným pro každou příležitost, jehož praktické vlastnosti oceníte v každé situaci. Můžete s elegancí nakupovat, s lehkostí relaxovat u vody nebo si užívat piknik na louce. Lněný materiál je velmi lehký a skladný a taška ze lnu se vám snadno vejde i do malé kabelky. Navíc jde o přírodní a ekologicky šetrný materiál a přispějete k ochraně životního prostředí. Lněná taška se srdcem či knoflíky je skvělým dárkem. Unikátním dárkem je i malovaná taška pro učitele a učitelky, kam si můžete navrhnout i vlastní text.

Piknikové a plážové plédy

Lněné plédy v nádherných přírodních barvách jsou krásným doplňkem interiéru i spojením osobitého stylu, pohodlí a praktičnosti. Jsou univerzálním pomocníkem pro komfort a relaxaci na zahradě, na pikniku i u vody, anebo skladným pomocníkem při cestováníautě i letadle. Doplnit je může i praktické pončo. Brzy se stanou součástí každodenních činností. Pokud sháníte drobnou pozornost, vsaďte na lněné pásky, čelenky a gumičky, nebo svým blízkým věnujte dárkový poukaz.

Lněný čtecí polštář

Sháníte netradiční dárek pro vášnivé čtenáře a dychtivé studenty? Lněné dekorační potahy na čtecí polštářky ze 100% přírodního lnu jsou unikátním dárkem pro vaše přátele, blízké, kolegy i rodinné příslušníky. Vysoce kvalitní přírodní materiál elegantně ozdobí všechny prostory a vnese do domova útulný, pohodový, originální a příjemný styl. Originální lněný čtecí polštář se speciální kapsou na otevřenou knihu dává optimální podporu pro pohodlné čtení a nemusíte držet knihu v ruce. Textilní záložka na knoflík označí poslední čtenou stránku. Praktickou kapsu na poklady ocení dospělí i děti.

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz